cautare avansata

423902178460

Set 2 cartuse anti-calcar Philips GC002/00 PerfectCare Purestream

74,99 leiTVA inclus

3 luni de calcat

 Durata de viata a cartusului dumneavoastra este dependenta de duritatea apei in zona in care locuiti si de numarul de ore de calcat pe saptamana. In medie, un cartus asigura 3 luni de calcat.

 

5 ani de garantie pentru protectie impotriva calcarului

 Cartusul anti-calcar Pure Steam va proteja eficient aparatul dumneavoastra PerfectCare Pure impotriva oricarei deteriorari produse de calcar. Aparatul este garantat 5 ani impotriva calcarului.

 

  99% calcar eliminat cu cartusul anticalcar PureSteam

 Filtrele cartusului anticalcar PureSteam elimina 99% din calcarul din apa de la robinet. Acestea asigura un debit constant de abur si previn depunerea de calcar pe haine.

 

Inlocuiti cartusul cand aparatul va avertizeaza in acest sens

 PerfectCare Pure va avertizeaza cand cartusul anticalcar Pure Steam trebuie inlocuit. Ledul de inlocuire a cartusului anticalcar incepe sa lumineze intermitent, aparatul incepe sa emita semnale sonore, iar apoi se opreste, pentru a nu va permite sa-l deteriorati si sa patati hainele. Pentru a utiliza in continuare aparatul in cele mai bune conditii, puteti fie sa utilizati apa demineralizata pastrand in interior cartusul vechi, fie sa-l inlocuiti cu un cartus anticalcar Pure Steam nou.

 

  Cresteti durata de viata de 5 ori

 Protejeaza aparatul impotriva oricarei deteriorari produse de calcar si determina o crestere de 5 ori a duratei de viata a aparatului.

 

 Cel mai eficient sistem anti-calcar

 Cartusul unic anti-calcar Philips PureSteam este cel mai eficient sistem anti-calcar integrat.

Material plastic
Producator Philips

5 alte produse în aceeaşi categorie:

Piese staţii de călcat

Produse vizualizate