cautare avansata

GC004/00

Set 4 cartuse anticalcar Purestream pentru statie de calcat Philips

149,90 leiTVA inclus

 

 

3 luni de calcat

 

Durata de viata a cartusului dumneavoastra este dependenta de duritatea apei in zona in care locuiti si de numarul de ore de calcat pe saptamana. In medie, un cartus asigura 3 luni de calcat.

 


 

 

5 ani de garantie pentru protectie impotriva calcarului

 

Cartusul anti-calcar Pure Steam va proteja eficient aparatul dumneavoastra PerfectCare Pure impotriva oricarei deteriorari produse de calcar. Aparatul este garantat 5 ani impotriva calcarului.

 

 

 

99% calcar eliminat cu cartusul anticalcar PureSteam

 

Filtrele cartusului anticalcar PureSteam elimina 99% din calcarul din apa de la robinet. Acestea asigura un debit constant de abur si previn depunerea de calcar pe haine.

 

Inlocuiti cartusul cand aparatul va avertizeaza in acest sens

 

PerfectCare Pure va avertizeaza cand cartusul anticalcar Pure Steam trebuie inlocuit. Ledul de inlocuire a cartusului anticalcar incepe sa lumineze intermitent, aparatul incepe sa emita semnale sonore, iar apoi se opreste, pentru a nu va permite sa-l deteriorati si sa patati hainele. Pentru a utiliza in continuare aparatul in cele mai bune conditii, puteti fie sa utilizati apa demineralizata pastrand in interior cartusul vechi, fie sa-l inlocuiti cu un cartus anticalcar Pure Steam nou.

 

 

 

Cresteti durata de viata de 5 ori

 

Protejeaza aparatul impotriva oricarei deteriorari produse de calcar si determina o crestere de 5 ori a duratei de viata a aparatului.

 

 

 

Cel mai eficient sistem anti-calcar

 

Cartusul unic anti-calcar Philips PureSteam este cel mai eficient sistem anti-calcar integrat.

Producator Philips/Saeco

5 alte produse în aceeaşi categorie:

Piese staţii de călcat

Produse vizualizate